“De sterke terugloop van leden en vrijwilligers brengen steeds meer sportverenigingen in een
neerwaartse spiraal. 
Dit gecombineerd met stijgende kosten en verminderde inkomsten maken hedendaagse sportverenigingen noodlijdend. Dit raakt ons sporthart. Hierin willen wij de helpende hand bieden. Wij als SportClubSupport geven sportverenigingen een nieuw podium om op te schitteren. Elk individu van jong tot oud moet kunnen genieten van sport, want sport verbind!”

“De sterke terugloop van leden en vrijwilligers brengen steeds meer sportverenigingen in een neerwaartse spiraal. Dit gecombineerd met stijgende kosten en verminderde inkomsten maken hedendaagse sportverenigingen noodlijdend. Dit raakt ons sporthart. Hierin willen wij de helpende hand bieden. Wij als SportClubSupport geven sportverenigingen een nieuw podium om op te schitteren. Elk individu van jong tot oud moet kunnen genieten van sport, want sport verbind!”

ONS TEAM

Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring op alle posities die samen de vereniging vormen. Van vrijwilliger tot voorzitter, van speler tot trainer, van sponsor tot sponsorcommissie. Kortom: Wij herkennen de behoeften van een vereniging op elk niveau.
 

Onze visie wordt ondersteund door onze partners:

• PG security systems
• Dael Groep
• Voetbaljournaal

         SAMEN

SCOREN!

         SAMEN SCOREN!

SPORTCLUB SUPPORT BV  |  JUTLANDSESTRAAT 15 - 7202 CB ZUTPHEN  |  E CONTACT@SPORTCLUBSUPPORT  |  T +31 (0)575743522

SPORTCLUB SUPPORT BV
JUTLANDSESTRAAT 15 - 7202 CB ZUTPHEN
E CONTACT@SPORTCLUBSUPPORT
T +31 (0)575743522